Dagprogramma Mode

Tijdens Amsterdam Fashion Week 2012 nodigde DutchDFA journalisten en andere belangrijke relaties uit India, China en Turkije uit om een bezoek te brengen aan Nederland en kennis te maken met Nederlandse ontwerpers en modeconsultants, winkels en andere potentiele toekomstige partners om zaken mee te doen.
Premsela organiseerde op 13 juli als onderdeel hiervan een speciaal modeprogramma binnen het internationale bezoekersprogramma in samenwerking met de stad Arnhem.
Deelnemers aan dit programma waren Tasha Liu (Dong Liang, Shanghai), Eka Yu (Modern Weekly China), Siyu Zhen (iLook/Brand New China, Beijing), Seda Yilmaz (ELLE Turkije) en Didem Dayicioğlu (vogue.com Turkije).

Er vonden onder meer ontmoetingen plaats bij Coming Soon, People of the Labyrinths, Humanoid, tassenontwerpers Marck & Mo en Arnhem Mode Incubator. Ook kregen ze een presentatie van de plannen voor MoBa 13, de modebiennale die in 2013 zal plaatsvinden in Arnhem. En natuurlijk bezochten ze ook de tentoonstelling Basic Instincts. De gasten eindigden hun bezoek weer in Amsterdam met een show van modeontwerpers Spijkers & Spijkers.

 

Foto: Premsela
Dagprogramma Mode
Bekijk hier de slideshow